A PHOTO

Niets leuker natuurlijk dan nieuwe werkplekken spotten voor PLEK. Gevestigd in Spaces aan de Herengracht in Amsterdam, biedt vanaf nu ook Nothing werkplekken aan voor PLEKkers.

Een waanzinnig toffe omgeving, waar een hele constructie van karton is neergezet met daarin werkplekken verwerkt. Nieuwe mensen ontmoeten vinden ze altijd leuk, maar als je ook nog eens grafisch oogverblindende dingen maakt of gewoon internet get, vinden ze het helemaal leuk als je eens aanschuift.

A PHOTO

Ook Cascade vindt PLEK leuk. Aan de Joan Muyskenweg, vlakbij metrostation Overamstel, op een ruige, stoere stek worden mooie dingen gemaakt. Zin om aan te schuiven bij andere grafische luitjes? Dat kan hier.

A PHOTO

Afact staat te popelen om nieuwe mensen te ontmoeten. Na een klein stukje lopen vanaf metrohalte Jan van Galenstraat, of je komt de A10 afwaaien, kun je hier aanschuiven. 

A PHOTO

Achtung is één van onze fans van het eerste uur. Met een toffe lokatie aan de Prins Hendrikkade, werden we bijna meteen ondersteboven geskateboard door een Achtungerd. Potentiële werkPLEKken werden meteen aangewezen, dus kom maar op met dat creatieve talent. Awesome.

A PHOTO

Wanneer je als creatief team altijd on the road bent, overal en nergens bivakkeert en vooral veel nieuwe mensen wilt ontmoeten, is ergens vierkante meters huren op een achteraf lokatie niet de beste optie. 

Dat is de directe aanleiding geweest voor ons, EPIC, om op zoek te gaan naar nieuwe manier van werken. Met een batterij aan freelancers in ons netwerk hebben we eens een rondje gemaakt om te horen hoe zíj het liefst werken. Wat bleek? Ze missen collega’s (lees: flauwe koffieautomaat grappen), ruimte om even te sparren met andere creatieven en ze worden moe van de plekken waar alleen ándere freelancers zitten. 

Dus ze willen werken op plekken met toffe mensen, creatieve geesten en het liefst op inspirerende plekken waar veel gebeurt. Kortom: aanschuiven bij de toffe, grotere bureaus. Na een korte belronde van een paar bureaus was het meteen duidelijk: waarom is dit er nog niet?! En daar is nu PLEK. Het eerste sociale netwerk van flexibele werkplekken.